Yrittäjyys

Mikä on yrittäjyydestä haaveilevan tärkein vahvuus?

Tänään pääni surraa oikein kunnolla. Mietin, mitä kaikkea voin tehdä yritykseni eteen jo näin kuukausia etukäteen. Paljonkin, mutta päätin aloittaa uskon vahvistamisesta itseeni. Välillä uskoni aurinkokellokorttilaisena onnistumiseen on huipussaan, sitten taas haparoin pelon ja epäuskon maastoissa.

Liiketoimintasuunnitelman tärkein osio on se, jossa kuvailet, miten uniikki tyyppi olet ja millainen lahja osaamisesi on maailmalle. Usko itseesi! Heikkoina hetkinä tuo lista nostaa pohjamudissa uiskentelijaa takaisin kohti vedenpintaa.

Niinpä listasin paperille vahvuuksiani, joista arvelen toivon tiedän olevan hyötyä yrittäjänä. Olen ainakin sisukas, vastuullinen ja tarkka. Silti pohdinnoissani tärkeimmäksi yrittäjyydestä haaveilevan vahvuudeksi nousi nimenomaan itseensä uskominen.

Jos minä en usko mahdollisuuksiini onnistua, voin haudata toimistoni saman tien syvälle tunturiin ja toivotella kepeitä lumia.

Toivon, että jokainen teksti tässä blogissa karistaa karstaa kynästäni. Ja tuo minulle takaisin uskon omaan ammattitaitooni kirjoittajana. Siksi on loistavaa, että tunturitoimiston perustaminen yrityksenä ei ole vielä nyt ajankohtaista. Tällä välin ehdin kirjoittaa blogiani ja kirjoittaessani kaivaa epätoivoisesti osaamistani jostain ikiroudan uumenista. Stop!

Omalla sisäisellä puheellaan voi joko kannustaa itseään tai latistaa itseään. Myönteinen sisäinen puhe on vahvuus, mitä voi ja kannattaa harjoitella.

Koska myös luovuus on vahvuuteni (kyllä, poskilleni nousee yhä nolostuksen puna, mutta harjoittelen), minua kiehtoo valtavasti ajatus, mitä muita palveluja Toimisto tunturissa voisi tarjota kirjoittamisen lisäksi. Aurinkokellokorttilaisuuteen tällainen monen palvelun talo sopii hyvin: tehdään, mitä tykätään.

Tunnistatko vahvuutesi? Millaisia ominaisuuksia ja persoonallisuuden piirteitä sinulla on, mistä ammentaa matkalla yrittäjyyteen? Millä konsteilla me yrittäjyydestä haaveilevat voisimme vahvistaa uskoa itseemme?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *