Mikä toimisto?

Rekisteröin Toimisto tunturissa eli aurinkokellokorttihommia -yritykseni keväällä 2020 luovia, innostavia ja hyvältä tuntuvia projekteja varten. Ennen kaikkea kirjoittamista, koska se on intohimoni!

Olen kokenut aikakauslehtitoimittaja, joka syttyy ihmisistä ja tarinoiden kertomisesta. Koulutukseltani olen FM, pääaineenani journalistiikka.

Autan, kun tarvitset kirjoittajaa. Oli se sitten lehteen, verkkoon tai vaikka hankeviestinnän tarpeisiin. Hyvinvointi, ihmiset ja työelämä ovat sydäntäni lähellä olevia teemoja.

Aurinkokellokorttitoimistossa eletään arvojen mukaista elämää. Se tarkoittaa sitä, että en istu 24/7 päivystämässä sähköpostejani ja hötkyile pikakeikkoja sinne, tänne ja tuonne. Mutta teen ihan varmasti sen, minkä lupaan ja siinä aikataulussa, minkä lupaan. Luulen, että sinustakin on mukavaa tietää, että tartun sellaisiin hommiin, joista intuitioni kuiskaa heti tästä tulee hyvä. Innostus, paneutuminen ja aito halu tehdä yhdessä hyvä tuotos näkyvät lopputuloksessa.

Ja koska aurinkokellokorttilainen tekee, mitä tykkää, pidätän oikeuden villeihinkin lisäyksiin palveluissani.

Jos sinulla on mielessäsi jokin aurinkokellokorttihomma tai yhteistyöehdotus, niin otahan yhteyttä info@toimistotunturissa.fi tai p. 040 771 2311.

Terkkuja Ivalosta ja kuullaan,

Marja-Terttu Korppila