Tarinani

Olen Marja-Terttu Korppila, nelikymppinen vapaa kirjoittaja, vaimo ja maailman ihanimman lapsen äiti.

Olen pitkän linjan freelance-toimittaja. Yrittäjyyteni lipsahti kuitenkin pahasti laukalle, ja paloin aikoinaan loppuun.

Sen jälkeen opiskelin life coachingia, henkilöstöalaa ja työhyvinvointia, työskentelin kaupantätinä ja mikä tärkeintä: Minusta tuli äiti. Äitiys on antanut minulle rohkeutta olla minä ja näyttänyt, mikä elämässä on kaikista tärkeintä.

Burnout taas opetti ronskilla tavallaan sen, että on omalla vastuullani pitää hyvinvoinnistani huolta. Kotiäitiyden aikana minussa alkoikin itää ajatus toisenlaisesta työn tekemisen tavasta. Rennommasta, vapaammasta.

Käsittelin noita ajatuksiani kirjoittamalla Toimisto tunturissa ‒ Kun äiti päätti ryhtyä aurinkokellokorttilaiseksi -blogia keväästä 2019. Minusta oli ihanaa kirjoittaa jälleen. Blogista tulikin matkapäiväkirjani yrittäjyyteen. Ja nimenomaan yrittäjyyteen aurinkokellokorttilaisen tavalla.

Se tarkoittaa omien arvojen mukaista, hyvää arkea, missä työ on sen tekemistä, mistä oikeasti nauttii. Ja lomittuu nätisti muuhun elämään. (Sitä paitsi täällä Lapissa aurinkokellokin toimii, miten tykkää, koska aurinko paistaa vuodenajasta riippuen joko koko ajan, ei ollenkaan tai jotain siltä väliltä. Ihan kuin aurinko virnistelisi revi siitä oma rytmisi.)

Perustin yritykseni keväällä 2020. Aurinkokellokorttilaisen arjestani voit lukea blogistani. Nykyään se päivittyy satunnaisesti fiilispohjalta, kuten ajattelumaailmaani sopii.

Olen aidosti iloinen, että löysit sivuilleni! Jätä rohkeasti kommenttisi blogiini tai pistä viestiä info@toimistotunturissa.fi. Jos tuumailet yhteistyötä tai muuta aurinkokellokorttihommaa, kurkkaa Mikä toimisto?.

Terkuin, Marja-Terttu

♡ Pohdiskelija, retkeilijä ja hyvän arjen arvostaja.

♡ Syntynyt Savossa.

♡ Koti Lapissa toukokuusta 2018.